divendres, d’abril 10, 2009

Setmana de Descarrega

Bones ...

Aquesta setmana havia de ser de descarrega, aixo vol dir un parell de dies de festa i els entrenos suavets.. però sembla que el tema de suaus, encara no ho he entes, i m'he fotut bona canya...

Dilluns.- Futbol
Dimarts.- Descans
Dimecres.- Swim 1500m + gym + Spinning
Dijous.- Qualitat Run (força)
Divendres.- Descans
Dissabte.- Bike (50km)
Diumenge.- Descans o Run

Els dies de descans si que ho he respectat.. però per primer cop, vaig fer un seguit de la primera transició, van caure 1500m en menys de 30' (28'45'') - sense fer un esforç brutal, i amb el tratge de bany normal ( o sigui que això em pot fer encara baixar una mica més)...
Seguidament vaig fer gym (tronc superior) i una classe de Spinning, i em va anar de conya, penso que aquesta primera transició pot ser la millor de les dues, perque la segona es molt dura.

La setmana que ve toca augmentar volum i qualitat, i ja començar a marcar fixat un dia (dimecres) com a doble de Piscina + Spinning.

Demà a sortir amb bici per Centelles, pero arribant als 50 kms...

2 comentaris:

Víctor Gutiérrez ha dit...

Bones crack! Mol bon temps als 1500. Amb neopré baixaràs! Avui he fet un mil i casi he trigat igual que els teus 1500 jajaja. Ens veiem!!!

ALBERT RUNNER ha dit...

Bones company....
es l'única disciplina que porto mitjanament bé.. la natació... espero sortir a meitat de cursa per poc a poc anar perdent posicions (que hi farem ajajaj)..

Ja tinc ganes de debutar i veure't, suposo que estaras a la TRI de Salou, no?