dimarts, de setembre 30, 2008

Entreno dissabte / diumenge 27 Setembre

Feia ja casi una semana que per culpa de viatjar amb el tema curro, no he pogut entrenar. Com aquesta setmana se que no podre fer els km que em pertoqeun, com a minim els dos dies que surti que siguin ben bons..

Dissabte, surto amb la intenció de fer 10 km a ritme viu (aprox 5'/km) i aixi va ser, vaig estar 52 minuets i vaig fer una mica més de 10km (segons la sportband)...

Diumenge, després de la fantastica experiencia matinal (bateig de submarinisme per a gent amb minusvalies, - ho publicarem a el blog de subma), vaig sortir amb la Marta i en Victor a correr, ells volien fer una estoneta (45') mentre que volia fer una bona tirada preparatoria per la marató. El sortir junts em va molt bé perque em marca un ritme similar al que vull probar el dia de la marató (potser aquesta propera setmana faig el test dels 6000), un cop van girar cua a la platja, vaig continuar a la zona Forum, d'allà vaig tornar enrera per la platja fins al final de la barceloneta, i tornar de on venia per acabar pujant per Bac de Roda i auuuu amunt (bon lloc per correr), total vaig fer 2h10 min, amb 22.5km (diumenge seguent intentare aproximar-me a 32-34km).

dilluns, de setembre 22, 2008

Entreno diumenge 21 Setembre

Per acabar de rematar el dia (i com em feia una mica de dolor al peu) vaig sortir uns km (pocs això si) amb la marta a correr.
Vam fer una volta per aqui al voltant de uns 4 km durant 23'30''....

diumenge, de setembre 21, 2008

Fotos Cursa Merce









Aquestes són les 3 fotos ke ha fet la marta durant la cursa, en la primera estic jo gairebé acabant (crec que era en el km 9)... les altres dues amb els colegues que hem anat (Victor i Juan) i jo fent el capullo com gairebé sempre.










Cursa Mercè 2008

L'any passat no la vaig poguer fer aquesta cursa, i aquest any hi havien 9000 inscrits, cosa que feia impossible (o aixo creia jo) que ningú pogues fer marca.

Em feia una mica mal el peu, com últimament em passa sovint, hem quedat a les 8 amb en Victor i a les 8.15 amb en Juan, i cap a la cursa.

Abans de la sortida ja he vist algun que altre company de altres llocs, que m'ha fet il.lusió trobar-me (inclos el colega del Gym de fa molts anys que era i es un crack).

Sortida, ens disposem amb en Victor de situar-nos aprox entre els dorsals verds que eren els que rondaven els 45', ja he vist que cadascú es posava on volia (can pixa despenja jajja com sempre)..

Marca la sortida i al cap de aprox 1' passem per la pancarta, de tanta gent que hi havia no es podia casi ni correr, anavem esquivant gent, a vegades ens teniem que aturar per la saturació de la gentada, marquem el primer km a l'alçada de la Gran Via en 5.29'' jajajaj un horror...
A la Gran Via la cosa s'eixample i això fa que es pugui correr molt millor, i els temps milloresin força, segueixo en Victor ..

Km2.- 4.45'' // Km3.- 4.48''

anava força comode, però veia en Victor super sobrat, o sigui que ha decidit tirar... el veia de lluny i el seguia, el Km 4 no l'he vist, amb el que he passat directament (referencia de temps) per sota la pancarta del km 5
km4/5.- 9.01'' (4.30''/km)
no em donava la sensació de que hagues augmentat el ritme, no entenc gaire com es aquesta millora en aquests dos km (igual hi havia un km curt). He agafat aigua, per veure una mica endevant, seguiem per el carrer Casp, direcció Plça Catalunya, les sensacions eren correctes, no notava les cames molt carregades (lo just) i tirava a ritme normal km 6.- 4.58'' (això es un altre cosa, ara si que m'ho crec), m'he parat 5'' per veure una mica d'aigua i seguir amb el mateix ritme, anava comode km 7.- 4.56'' (no estava malament tot i veure l'aigua).
Hem agafat el C/Sepulveda i el 8 estava just abans de baixar Paral.lel, allà les cames ja m'han començat a passar factura, les notava pesades del dia anterior, i notava que el ritme l'havia de baixar per collons..... km 8.- 4.54'', les cames han dit baixa el ritmet... veig a la Marta alParal.lel i li foto un crit (jajajaj kina il.lusió es sempre veure-la), el Km 9 (ummmm keda poc).- 5.30'' i era la baixada al paral.lel jajajajaj, anava cardat pero he fet una mica d'esforç final per tal de baixar de 50' (ho tenia a l'abast)... segueixo pujant paral.lel, mentre veig en Debutante i Zenon (correcats).. a dalt torno a veure la Marta i els meus papis (hola papaaaaasssss)... arribo al final .. km 10.- 5.18'
Total.- 49.42'' (per sota de 50' biennnnn)

Al arribar veig en Juan i en Victor, en Juan havia fet marca jajajajaj 39.14'' (menuo crack).... en Victor bon temps de 45'

Entreno dissabte 20 de Setembre

Després de una setmaneta que a banda de dilluns vaig fer una mica de (perrea perrea... )o sigui el gandul, el cap de setmana s'ha presentat dur.
Volia fer uan tiradeta llargueta dissabte, i després diumenge la Cursa de la Merce i algun altre km extra.

Dissabte em vaig aixecar doreta per anar a la Crta de les aigues a fer un parellet d'hores, vaig aparcar (allò com sempre es les rambles) lluny, perque ja no quedaven lloc al parking (increible) a les 8 del matí, a les 8.30 em posava a correr, prenent-m'ho en calma (suposo que anava a 5.30-6.00), l'important es arribar bé a Mallorca. (un cop acabi mallorca ja tornare a intentar baixar el pas per km, que últimament es força dolent).

Vaig anar fins al pont a un ritmet força correcte, sense forçar i pensant una mica amb la cursa de mallorca.
Al arribar al final d'aquest segon pont, el braçalet marcava 9 km (crec que l'he de calibrar bé perque recordo que eren 8km). Tornada, i quan quedaven 5 km (després del primer pont) m'ha avançat un company que portava un bon ritme (crec que debia ser de 5'/km) i m'he decidit a posar-me a roda (perque allò seria millor), m'ha costat agafar aquest primer ritme però al cap de 1 km ja el podia seguir amb tranquilitat, anava enganxat a ell, crec que ha degut pensar algo raro jajajaj (ssort que al final he pogut parlar amb ell i agrair-li el ritme que m'ha marcat durant aquests 5km). A l'arribada portava uns 17-18 km i volia arribar als 20, o sigui que mitja volta i a fer uns km més a ritme altre cop com a l'inici, al trobar-me bé he allargat una mica i total he fet 22 km .
Temps.- 1h59'

Bon entreno, i més pensant que l'endemà tenia Cursa de 10 km.

dimarts, de setembre 16, 2008

Entreno Dilluns 15 de Setembre

Ahir, després que la pasada setmana fos massa tranquila per la roçadura que tinc (encara) a l'esquena de la Mitja de Sabadell, volia començar una setmana ben bona...

Vaig sortir a la nit, sabent que anava a fer un partidet de futbol (primer amistos de ipsen de la temporada.
Vaig anar per Verge de Montserrat fins a Republica d'argentina i depsres a munt... la veritat es qeu només son 5.5km però força durs, ja que hi ha molt de tram de pujada constant, total van ser 29 minutets i molt bones sensacions.

Tot seguit partidet amb el colegues de Ipsen al camp de l'Aguila. Suposo que van ser entre 3-5 km extres de canvis de ritme, qeu em van fer sentir a gust....

A posteriori, xerradeta de com havia anat el partidet (vam guanyar 5-4), i au cap a casa, pero aquest cop la tornada (com era tard) vaig anar per la ronda de dalt. El camí es molt més curt i amb pendent de baixada importnat .- Recorregut de 4.5km, temps.- 21.39''...

Total.- Partit + 10 km (temps corrent.- 50').- sobre uns 13-15 km.

dilluns, de setembre 15, 2008

Mitja Marató Sabadell 2008 - Temps

Adjunto un grafic amb els temps de pas de cadascún dels km, aquest retllotge es una meravella.
Com es veu, al rpincipi molt bé, molt per sobre del que esperava pel tema de ritme de marató, pero al final vaig patir massa (la temperatura va fer estralls)...

diumenge, de setembre 14, 2008

Entreno Segona stemana setembre

Aquesta setmana degut a la roçadura que em vaig fer durant la cursa de Sabadell, ha sigut molt molt light (haure de matxacarme molt la propera)...

He sortit només dos dies, divendres i diumenge.

Divendres.-
Sortida de 30 minuts a ritme de 6'/km, i despres 6x100 amb molta pendent (carrer Vicens Lopez)

Diumenge.-
Sortida desde la Platja de Montgat fins a Casa, total 1h07', el ritme era prou bó de manera constant.

Total km = 20 km

dimecres, de setembre 10, 2008

Classificació Aquatló Caldes

Més informació sobre la prova feta durant el cap de setmana, avui m'han passat els resultats finals amb tots els temps acumulats dels competidors que varem fer la prova conjunta. Al final he quedat el 8 de 28 participants, no esta malament per ser el primer.

Resum setmana 1 de Setembre

Resum primera setmana de Setembre...

Run.- 21 + 5 + 13 + 3.5 + 10 = 52.5 km
Swim.- 500 m

Bona Setmana tancant amb 2 proves (Aq. Caldes + Mitja)

dimarts, de setembre 09, 2008

Fotos Caldes Malavella

A Picassa un company de l'Aquatló de Caldes de malavella va penjar les fotos que va fer (més d'un centener) i "rebuscando" he trobat aquestes...








dilluns, de setembre 08, 2008

Mitja Marató Sabadell 2008

Després de lo de Caldes i el concert de COLDPLAY (diossss ke bó que va ser), em vaig aixecar d'horeta per anar a correr els 21 km pertinents a Sabadell. Vaig quedar amb en Juan a les 8.30 i varem marxar cap allà.
El dia pintava super super caluros, però el plantejament era el de ritme de marató, aixo significava acabar entre 1h55 i 2h, i esperant no patir massa.

Comença la cursa, com hi havien barrejats els participants de la C. Popular (8km) i els de la mitja, era molt feixuc tot, perque hi havia tanta gent. els km queien, i la meva intenció seguia sent mantenir un ritme constnat, al principi anava potser una mica massa rapid, perque hi havia un tram de baixades important, i rondava els 5' o 5'15'' .... Un cop finalitzada la primera volta al circuit, s'ha quedat només la gent de la mitja, que ha fet més agradable el correr... Els bombers seguient tirant aigua (quin plaer)... els temps en la segona volta ja no eren tan bons (calor + km .. es noten), pero tots els km seguien estant dins de la mitja planejada.

De manera que sensacions bones, i fantastic cap de setmana....

Temps x km.-
5.14/5.04/5.05/5.17/5.12/5.20/5.34/5.41/5.34/5.30/5.44/5.16/5.22/5.37/5.16/5.42/5.47/5.59/5.54/5.54/5.32

diumenge, de setembre 07, 2008

Aquatló Caldes de Malavella

1era Aquatló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feia molt de temps que pensava ja en debutar en aquest tema, pero em faltava temps i lloc per on poder-ho fer....

A princpi de la setmana al fil d'aquatlons de Corredors.cat, vaig veure que hi havia aquest cap de setmana a Caldes (Girona) aquesta prova, tenia el Concert de Coldplay per la nit, i m'ho vaig estar pensant molt, pero al final em vaig decidir....

S'ha de dir que era una prova, montada i preparada per gent de tot tipus (preparada i no preparada) amb el que em va fer que el meu debut estigues més tranquil...

Vaig arribar a Caldes, que la primera serie ja havia sortit (jo era de la 3era), els nervis em menjaven, la prova constava de 500m (piscina) + 5 km (6 voltes a un circuit de 850m).

Un cop acabada la segona serie, donen el OK per començar la meva, jo estic en un carril compartint amb un altre nedador. Donen el OK, intento tranquilitzar-me perque tenia molts nervis, cosa que feia que no em concentres en l'apartat de natació prou... dels 14 de la meva serie, en la piscina crec que vaig quedar el 5 (no esta malament, però el nivell tampoc era de luxe).. surto de la piscina, i em calço les bambes que havia posat les cintes elastiques (que gran invento) i el dorsal amb el "invent" de l'sportissim...
(perdo uns 50'') en la transició, i em començo a fer la primera volta, dios com costaaaaa.... la primera volta va ser al pitjor per a les meves cames, les altres 5 anava tirant, algún que altre em va avançar, però el tema era poguer acabar i sentir-me satisfet ... I AIXI VA SER.... .temps total 31.20'' ( i molt content de la primera Aquatló)

Temps.-

Piscina.- 9'31''
Transició.- 50''
1a Volta.- 3'21''
2a Volta.- 3'33''
3a Volta.- 3'34''
4a Volta.- 3'35''
5a Volta.- 3'39''
6a Volta.- 3'18''

Total.- 31'28''

Entreno dijous 4 Setembre

Hi havia partit de Futbol de Ipsen, (quin desastre) per anar-hi fins alla (Velodrom d'Horta), vaig decidir fer-ho corrent a ritmet tranquil.... vaig anar-hi pensant-me qeu seria força estona, i que va amb 21 minutets ja hi era allà, vaig aprofitar que hi era tan dora per fer unes abdominals... i despres partidet
La tornada igual, pero de baixada, o sigui que en 18' va haver-hi suficient ...

De manera que total, conto, uns 3.5 d'anada i tornada + partidet que conto com si fossin 5 km

3.5 x 2 + 5= 13km

dijous, de setembre 04, 2008

Entreno Dimecres 3 Setembre

Despres dels 10 km d'ahir, la intenció d'avui era fer el circuit que tinc de 13-15 km, pero al sortir em vaig donar compte que havia perdut el I-Pod Nano (encarano l'he trobat)...

desrpes de tornar-me mig lelo de buscar-lo per casa, vaig anar corrent fins al Gym on l'havia utilitzat ahir

Total 3.5 km a ritme raro.....

Me perque de moment no l'he trobat, soc el desatre personificat.

Entreno dimarts 2 de Setembre

Dia de Series de una setmana que es preveu dureta i amb un parell de competincions que em fan il.lusió per diferents raóns a final de setmaneta

Anem per parts

Entreno d'avui, ha sigut una volta a Can Dragó com a escalfament (amb estiraments previs) i 4x2000m a la pista d'atletisme amb els seguents temps (l'intenció era fer-les totes per sota de 5'/km)
1era Serie.- 4.
2ona Serie.-
3era Serie.-
4arta Serie.-

I estiraments finals....

Total uns 10 km

dilluns, de setembre 01, 2008

Resum Setmana 4 d'Agost

Bé, el mes d'Agost ha fugit, i aquesta última setmana m'ha donat molt molts anims, la tirada de divendres ha fet qeu estigui molt il.lusionat per aquesta marató, 30 km en 3 hores, amb una calor de mil dimonis, em fa pensar que puc fer sub 4h si el temps em respecta...

Resum .-

Km totals.- 36 km running //
Swim.- formentera van caure 1 h 40 totals (5km aprox) i a psicina la setmana 1.2 km, o sigui que ha sigut bona setmana. Total.- 6.5 km