dijous, de febrer 21, 2008

Estrategia Marató BCN 2008

Us volia explicar una mica la estrategia a dia d'avui (últimament dubto per tot en relació a la cursa), he estat parlant molt amb molta gent que m'ha ajudat molt a decidir que fer.... aixi que abans de dir res, agraeixo a tots els que m'han ajudat (Javi / Dani / Juan / Rodri) i els correcats (http://www.corredors.cat/) ..

Després dels agraiments dir, que he parlat amb molta gent i he dubtat molt, pero penso seguir dede l'inici el globus de 4 hores, aixo vol dir que pasare per la mitja a ritme 5.40 amb un temps de 1.59.40, i intentare estar enganxadet a en Korfbaler (llebre de sub 4h) fins al km 35, un cop passat el arc de triomf, llavors valorarem forces i tirarem endevant, ens quedarem al grup o farem el ke podrem...

Un dels temes que mes em mengen la bola, es com es que jo em veig per acabar en sub 4h i a corredors.cat em comenten ke si, i en Rodri o en Dani l'any passat (a la mateixa marató) van fer tots dos 4 hores o més, amb millors temps de mitja, això m'ha fet donar tantes i tantes voltes al tarro.... penso que es molt i molt important l'estrategia de la marató i el dinars/sopars de la setmana previa, de manera que el mur arrivi el més lluny possible.

Us seguire explicant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola tio!! No et menges tant la bola amb aquet ultim tema. Cadascu te un metode per preparar una marato....
No te res a veure una mitja a una marato. PERO RES!!! Així que com ja et vaig dir..... pots anar a per les 4 HORES.
Sort.