dilluns, de febrer 25, 2008

IPSEN Pharma vs Sandro Rossell

Avui ha tocat partidet de Futbol amb Ipsen, la veritat es que anava amb reserves pensant en estar tant de temps com pugues a la banqueta (això s'apropa nois, i no vull cap lesió per tonteries)...

El partit l'hem jugat fatal fatal...
Hem començat 7 contra 7, rapidament ens hem posat 1-0 (gol Javi), jugavem malament però estavem dins del partit, hem seguit jugant i la mitja part l'hem acabat 1-1, començant la segona part, ha caigut el 2-2. I aquest ha sigut el moment fatidic per nosaltres, que ha passat? doncs un d'ells s'ha lesionat (sembla increible perque s'han quedat amb 6) i a partir de llavors, no se que ens ha passat pero ens hem posat 4-2 amb un moment amb fallos brutals a la defensa i atac, jugavem fatal, despres amb gol de Pablo de cap (4-3) ens hem animat per remontar a 4-4, quedaven només 7 minuts per acabar, pero encara ha donat temps per encaixar dos gols més nosaltres i marcar-ne un.

Total del fatal partit 6-5.... molts gols pero un joc horroros... a veure si millorem

de moment aquesta segona fase de la lliga (hem pujat), portem 3 perduts i 1 guanyat, diguem que no es una gran ratxa, a veure si millorem.