dissabte, de març 15, 2008

Entreno dissabte 15 de Març

Entreno Bombers

Avui he anat a provar a veure que tal això del entreno de Bombers, la veritat es que anava una mica esceptic, no sabia si seria una bona estona d'entreno o seria una mica una festa i punto.
He arrivat doreta (crec que abans de hi hagues casi ningú de la organització - tres quarts d'hora abans), he fet 10 minutets de trote perrero per el parc de l'estació nord, després ja hi havien instalades 4 carpes (petitones) de Nike +.

Just a l'hora ha arrivat en Javi, i hem anat devant a les carpes, allà ens hem convençut de provar unes bambes diferents a les que teniem. Nike + et deixava que provessis les seves bambes durant tot l'entreno, i he provat unes Pegasus (totalment noves), la veritat es que la primera impresió després de possar-me-les ha sigut força bona.

Hem anat amb el nostre grup (grup intermig) i hem estat entrenant amb un noi amb que la veritat ha sigut super agradable. hem fet estiraments durant 10 minuts (potser una mica massa). I just després, hem anant tirant cap al parc de la ciutadella a trote perrero, en arrivar allà, em fet un bon escalfament a 5.00 (aprox) durant 15 minutets, donant voltes per el recinte.
Després ens ha explicat que anavem a fer entreno de força durant tota la sessió. Això volia dir que fariem 8 series a bon ritme (aproximadament a 4.30-4.40), i entremig 8 exercicis de força, 4 de tronc inferior i 4 de tronc superior. La veritat es que despres de cada exercici, les cames les notava una mica més carregades, els exercicis han sigut genials, i realment les seires de 4 minuts a 4.30, un petit grup les intentavem fer a 4.10 - 4.20 (era jo en aquest grup) i encara la cosa anava millor (en Javi ha arrivat a fer-ne una a 3.53).

Total que després de 1h i 15', hem tornat a el parc d'inici per tornar les bambes (no m'han acabat d'agradar tan com les NB que porto ara), i hem fet els estiraments finals.....

Entreno fantastic.