dissabte, de març 22, 2008

Entreno dissabte 22 de Març - Bombers2

Avui segona part de bombers, hem anat amb la marta a les 9.50 a l'estació del Nord (com la setmana passada), allà com ja era tardet i havien casi començat a escalfar no hem provat bambes.


Hem començat amb els estiraments devant les carpes Nike. (foto adjunta), el colega de la setmana passada ha tornat a fer els estiraments (la veritat es que ho fa super-agradable).

D'aquí en carrera continua i trote perrero, hem anat fins al parc de la Ciutadella, la marta i jo ens haviem separat cadascú en el seu grup.
Al arrivar al Parc, hem fet 15 min d'escalfament (al principi em notava molt garrativat), i després uns exercicis per acabar els estiraments.

I a continuació ja ens ha anunciat que fariem Fartlek, joderrrr he pensao..... el exercici ha consistit en 10 minuts a ritme normal + 3' a ritme de carrera (75%) + 2' a ritme lent altre cop + 1' Sprint + 5' ritme lent + 5' a ritme de carrera.
Els últims 5 minuts han sigut brutals.... estava fet pols pols.... estava suplicant que acabes, i això que anava per la meitat del grup, estic convençut que hi havia força gent a 4'/km i jo intentava anar a 4.30'/km.
Després hem fet (en la rambla del mig del parc) 6 x 100 rectes amb progressió. Cansadet Cansadet ja estava.
I per acabar 5 minuts extres a ritme lent per acabar de refredar i això ja ens portava cap al Parc de l'estació del Nord per fer estirmaents finals. Total 51 minuts d'entreno i durillos durillos.....
Ens ho hem passat bomba la veritat,